Ποιοί Είμαστε

Η ιστορία μου με τα Τηλεκατευθυνόμενα Μηχανάκια, τα RC Bikes, ξεκίνησε σχεδόν πριν 30 χρόνια με τα -ιστορικά σήμερα- Kyosho κλίμακας 1/8. Στη συνέχεια, όντας και μηχανόβιος, έφτασα μέχρι σήμερα να έχω 15 μοτοσικλέτες από όλες τις κλίμακες και σχεδόν όλων των εποχών... 

Η ιδέα για την προώθηση των RC Bikes στην Ελλάδα ξεκίνησε από πολύ παλιά: Το 1990 εμφανίστηκε άρθρο μου στο περιοδικό ΜΟΤΟ για τα πρώτα εκείνα Kyosho.

Fast-forward στα τέλη του 2009, όταν αγόρασα μια μεταχειρισμένη ΚΡ09 από ένα Αγγλικό forum. Ηταν η πρώτη μου καθαρόαιμη αγωνιστική μοτοσικλέτα. Μετά από πολλα πειράματα, δυσκολίες, στούκες και... σπασίματα, κατάφερα να κάνω ολόκληρο γύρο στην πίστα FRT στη Σταμάτα! Και στη συνέχεια συνεχόμενα γυρολόγια και μάλιστα οδηγώντας από την εξέδρα! 

Στην αρχή... δεν τολμούσα να ανέβω! Οδηγούσα από το κέντρο της πίστας. Κάθε 10 μέτρα στούκα. 

Οι αγγλοι που τους ζάλιζα επί μήνες, στις αρχές του 2010, μου πρότειναν να τρέξω στο Παγκόσμιο, στη Grenoble. 
Το έκανα! Φόρτωσα την BMW μου (R1100GS του 1998!) και πήγα μέχρι εκεί!

Ετρεξα στο Παγκόσμιο! Και την επόμενη χρονιά, το 2011, πήγα στο ιστορικό Lostallo, στην Ελβετία, πάλι με την BMW, συνδυάζοντας ένα επικό ταξίδι που περιελάμβανε και το πέρασμα του Passo Dello Stelvio!

Η συνέχεια γράφτηκε με συμμετοχές το 2012 στο Παγκόσμιο στο Riccione, το 2013 στο Stohr Ring της Αυστρίας και το 2014 στο Lidkoping της Σουηδίας.


Το 2015 έτρεξα στο Παγκόσμιο στη Valencia, και για το 2016, μαζί με άλλους Ελληνες αγωνιζομένους θα συμμετάσχουμε στο Παγκόσμιο στη Λειψία της Γερμανίας.

Ταυτόχρονα, δημιούργησα αυτό εδώ το χώρο, που ελπίζω να γίνει το Ελληνικό κέντρο για τα RC Bikes!    

Οσον αφορά το κατάστημά μας, είμαστε ήδη σε επαφή με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και αντιπροσώπους RC Bikes, κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και αλλού στον κόσμο, ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Το κατάστημα, σαν φυσικός χώρος θα λειτουργεί σαν έκθεση, όπου θα μπορείτε να δείτε σχεδόν όλες τις μοτοσικλέτες της αγοράς, αλλά και σαν μουσείο, αφού σκοπεύουμε να διακοσμήσουμε το χώρο με τις παλιές, αλλά και τις νεώτερες μοτοσικλέτες της προσωπικής μας συλλογής.

Η επίσκεψη θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης. 

Η αγορά μοτοσικλετών και ανταλλακτικών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του site μας.

Η κάλυψη σε ανταλλακτικά, options και αναλώσιμα θα γίνεται με βάση την εμπειρία μας στο χώρο, ώστε να μπορούμε να γλιτώσουμε χρόνο και χρήμα κατ' αρχήν σε σας, τους πελάτες μας.